NYHETER

OBS! EVENEMANGET ÄR FULLBOKAT!

Det finns platser kvar i Rydal, varmt välkommen att komma dit istället. Anmäl dig här.

Varmt välkommen till en heldagsworkshop med syfte att lära mer om digital marknadsföring och kommunikation.

Det ESF*-finansierade projektet DigiCreate, med Creative Cluster och Borås Stad som projektägare presenterar stolt en heldagsworkshop inom digital Kommunikation och marknadsföring med Karin Winther och Judith Wolst på Pumphuset i Borås.

Karin och Judith gudiar dig som är företagare och/eller anställd i kreativa och kulturella företag** i hur man kommunicerar framgångsrikt i sociala medier genom att blanda korta föreläsningar med gruppövningar. Dagen delas upp i åtta olika pass.

Del 1; Vad är varumärke i en digital tid? Hur ser vi på varumärken? Hur hittar vi vår plats när alla slåss om digital uppmärksamhet?

Del 2; Algoritmer och människor. Vad är algoritmer och hur påverkar de den digitala spelplanen? Vilka roll spelar människor när det kommer till spridning och ”viralitet”?

Del 3; Övning! Vad skapar engagemang?

Del 4; Rörligt material och berättande i fokus. Hur bygger vi berättelser som slår igenom? Vad behöver vi veta och tänka på?

Del 5; Aktuella kanaler och format. Vilka kanaler behöver vi ha koll på och arbeta med? Vilka format fungerar bäst för respektive plattform?

Del 6; Övning! Vi producerar innehåll utifrån definierade utmaningar/scenarier.

Del 7: Riktlinjer för kommunikatörer att utgå ifrån. Vad måste vi veta när vi arbetar med kommunikation? 7 viktiga punkter.

Del 8; Avslutning och sammanfattning.

Praktisk info;

När: 8e november, kl 8.15-16.

Frukost serveras från 08.15, föreläsningarna startar ca 08.45

Var: Restaurang Pumphuset, Viskastrandsgatan

Frukost, lunch och em-fika ingår.

Dagen är kostnadsfri eftersom den finansieras av projektet DigiCreate, men samtliga deltagare behöver fylla i och signera en tidrapport och lämna till projektledaren Ingrid.

Läs mer om Karin Winther här och Judith Wolst här.

*ESF= Europeiska socialfonden. ** Kreativa- och kulturella näringar innefattas av alla som arbetar med; arkitektur, design, film och foto, konst, litteratur, media, mode, musik, måltid, scenkonst samt upplevelsebaserat lärande. Även kulturarv, konsthantverk och hemslöjd.

Detta är en del i den kostnadsfria utbildningssatsningen DigiCreate som finansieras av ESF-rådet.

Facebook
LinkedIn
Instagram

BLI MEDLEM

Creative Cluster finns till för företag, organisationer, institutioner, myndigheter och enskilda individer som verkar inom de kreativa och kulturella näringarna.

MEDLEMSAVGIFTER

– Insatskapital 500 sek
– Betalas endast då du blir medlem i föreningen.
– Årlig medlemsavgift: 250 sek
– Årlig serviceavgift för företag med fler än 5 anställda: 2500 sek