NYHETER

Heldagsföreläsning, Ulricehamn

5 december, Så hittar du din digitala affärslogik med Beata Wickbom

Vill du att det ska gå bättre för ditt bolag? Vill du växa och hitta nya kunder?

Eller vill du att det ska gå ännu bättre än så, vill du kanske expandera globalt rent av? 

Bra! Då ska du anmäla dig till den här dagen.  

 

Beata jobbar med att hjälpa både små och stora företag att ta tillvara digitala möjligheter för att blir mycket mer innovativa och kunna göra helt nya spännande saker.

Går det att hitta kunder på helt nya sätt? Nya samarbetspartners, kanske nya sätt att anställa?

 

Välkommen till en konkret dag som utgår ifrån era behov, där vi blandar rådgivning med konkreta workshops och diskussioner. 

 

Beata är mentor och rådgivare till många entreprenörer i både små och stora bolag. På Beatas visitkort står ”Digital Innovation Guru” och har även blivit kallad ”Sveriges Internet-prinsessa”. 

 Hon har i över 20 år jobbat med att hjälpa företag och organisationer att förstå möjligheterna med digitalisering och tjänsteutveckling. Hon har stenkoll på de senaste tech-trenderna och blev 2016 utsedd till en av ”The top fifty most inspirational women in the technology sector across the Nordics”.


Allergier, tillgänglighet, etc.

Praktisk information:

Plats: Hemma på Källebacka, Marbäck
Tid: 08.30 – 16.00

Detta är en del i den kostnadsfria utbildningssatsningen DigiCreate som finansieras av ESF-rådet. Samtliga deltagare måste redovisa sin tid i projektet genom en tidrapport som projektledaren tillhandahåller. Deltagande företag behöver också intyga huruvida de deltagit i liknande projekt tidigare. All information kommer inför varje tillfälle från projektledaren Ingrid.

Facebook
LinkedIn
Instagram

BLI MEDLEM

Creative Cluster finns till för företag, organisationer, institutioner, myndigheter och enskilda individer som verkar inom de kreativa och kulturella näringarna.

MEDLEMSAVGIFTER

– Insatskapital 500 sek
– Betalas endast då du blir medlem i föreningen.
– Årlig medlemsavgift: 250 sek
– Årlig serviceavgift för företag med fler än 5 anställda: 2500 sek