NYHETER

Creative Bar - årets mest kreativa AW

Creative Cluster presenterar:

Creative Bar torsdagen den 22a november, kl 17-22 på Pumphuset i Borås

Vi arbetar hårt på att skapa medlemsnytta för våra medlemsföretag och nu lanserar vi ”Creative bar” – en kreativ aw för er inom kreativa och kulturella företag. Vi vet att ni är olika – det är det vi gillar. Dynamiken som uppstår när du som driver en stor mediebyrå kan möta konstnärer, musiker och hantverkare  är något vi eftersträvar och en del av Creative Clusters uppdrag är att skapa samverkan- och nätverksplattformar. Creative Bar är en del av det.

Tillsammans med Pumphuset, Youniqe Studio, konstnär Nadja Raunegger och Emil & Folkfesten arrangerar vi vår första Creative Bar den 22a november kl 17-22 i Pumphuset i Borås. Du som medlem är välkommen att komma och dessutom får alla medlemmar ta med sig en vän. På så vis kan vi skapa mer spännande möten och utöka nätverket.

Du som vill gå på Creative Bar men ännu inte är medlem – anmäl dig via formuläret och klicka i ”nej jag är inte medlem” så tar vi kontakt med dig.

Praktisk information om 22/11

Du välkomnas till Pumphuset med start kl 17. Du bjuds på ett glas bubbel och en drinktilltuggsbuffé gjord på höstens godsaker. Självklart är baren öppen och det går att beställa mat som vanligt av restaurangen om hungern gör sig påmind framåt kvällen.

Under kvällen underhåller Emil och Folkfesten med härlig musik och Youniqe Studie erbjuder styling och tips för hår, skägg och makeup. Nadja Raunegger utmanar dig att vara med och skapa ett minne från kvällen i form av livemålning tillsammans.

Vi vill tro att kvällen blir en bra start på ett nytt koncept och du är varmt välkommen att vara med och skapa det. Anmäl dig nu!

Om du kryssar i "nej" kommer vi att ta kontakt med dig så du får hjälp att bli medlem och på så vis kan gå på evenemanget.

 

För frågor, kontakta Ingrid på ingrid@creativecluster.se

Varmt välkommen!

Emil & Folkfesten är unika med sitt sound, kommersiell svensk pop med folkligt inslag. Emil har ägnat hela sitt liv åt musiken – som sångare, musiker och låtskrivare. Han är kanske mest känd som frontfiguren i State of Drama, som 2013 gjorde dundersuccé i Melodifestivalen med hitlåten Falling. Man kan även höra hans röst i duon Kaiak, som han tillsammans med Marcos Ubeda. Det Emil har varmast om hjärtat just nu är hans solokarriär på svenska som han i år gör tillsammans med kompbandet Folkfesten. Folkfesten består av en brilliant kombination av musikaliska personligheter som levererar musik med referenser i pop, rock och folk i både finstämda och svängiga arrangemang. Beroende på tillställning kan konstellationen se olika ut, allt i från Emil & Anna med sång, gitarr och nyckelharpa/fiol till fullt band. Denna gången har Emil med sig Anna och Torbjörn Georgsson (piano) och ser fram emot en fantastisk kväll på Creative Bar.

 

 

Nadja Raunegger, 26 år från Ambjörnarp/Borås

Nadja är konstnär, kulturarrangör och sångerska, men gästar Creative bar främst som liveskapande konstnär. Nadja väcker känslor och engagemang och drömmer om att få göra uppdrag i form av väggmålningar i det offentliga rummet, likväl som hos privatpersoner. Hon engagerar sig i flera föreningar och drivs av sin nyfikenhet och övertygelse om att kreativa processer är livsviktigt. Nadja brinner för kreativitet och hoppas bidra med att locka fram en kreativ ådra hos er besökare som ni kanske inte visste att ni hade.  Men ett öppet hjärta och sinne, som vi tror att ni alla i vårt medlemsforum har, kommer ni att skapa en minne från kvällen.

 

 

 

Youniqe studio är en etablerad frisör- och styliststudio i Borås. Under kvällen erbjuder deras proffsiga personal att styla er besökare så att ni kan glänsa lite extra under kvällen. Ungefär i en kvart får du sitta i heta stolen och vid sidan av fix får du alla tips du behöver för hår, skägg och make up. Ta chansen – du lär inte bli besviken.

 

 

 

Restaurang Pumphuset som är en del av The Company-konceptet skapar en kreativ drinktilltuggsbuffé på höstens primörer; bakade KRAV betor, rostade knippmorötter, sotade rädisor och hemmagjord citronemulsion, servers med rostade majschips och både smakrika- och färgglada röror – allt i höstens färger givetvis!

 

 

 

Ovanstående aktörer är ett axplock av våra medlemmar. Har du en idé om vad vi kan göra ihop nästa Creative Bar? Ta kontakt med Ingrid eller Sophia så pratar vi igenom det.

Facebook
LinkedIn
Instagram

BLI MEDLEM

Creative Cluster finns till för företag, organisationer, institutioner, myndigheter och enskilda individer som verkar inom de kreativa och kulturella näringarna.

MEDLEMSAVGIFTER

– Insatskapital 500 sek
– Betalas endast då du blir medlem i föreningen.
– Årlig medlemsavgift: 250 sek
– Årlig serviceavgift för företag med fler än 5 anställda: 2500 sek