5e och 6e december är det dags för årets sista DigiCreate-dagar. Vi gästas av en riktig stjärna på digitaliseringshimlen. Hon har just fyllt 50 och firade stort med att bjuda alla gäster på en heldag med spännande föreläsare och själv var hon moderator. Hon tänker nytt, hon tänker brett och hon tänker smart!

Beata Wickbom är mentor och rådgivare till många entreprenörer i både små och stora bolag. På Beatas visitkort står ”Digital Innovation Guru” och har även blivit kallad ”Sveriges Internet-prinsessa”. Hon har i över 20 år jobbat med att hjälpa företag och organisationer att förstå möjligheterna med digitalisering och tjänsteutveckling. Hon har stenkoll på de senaste tech-trenderna och blev 2016 utsedd till en av ”The top fifty most inspirational women in the technology sector across the Nordics”. 

Innehåll/tema för 5e och 6e december: Att utveckla och växa med sitt företag
Vill du att det ska gå bättre för ditt bolag? Vill du växa och hitta nya kunder?
Eller vill du att det ska gå ännu bättre än så, vill du kanske expandera globalt rent av? 
Bra – då passar den här dagen dig. 
Beata jobbar med att hjälpa både små och stora företag att ta tillvara digitala möjligheter för att blir mycket mer innovativa och kunna göra helt nya spännande saker.

Den 5e och 6e december har vi bokat Beata som workshopledare och föreläsare i DigiCreate. Vi kör två dagar, efter varandra för att så många ska få möjlighet att lära sig något nytt. Det blir konkreta utbildningsdagar som utgår ifrån era behov, där vi blandar rådgivning med konkreta workshops och diskussioner

5e december har vi förlagt dagen på gården ”Hemma på Källebacka” i Marbäck. En kreativ oas och mycket oväntad lokal som vi tror bidrar till lite extra idérikedom.

6e december landar vi återigen på Pumphuset i Borås. En ölhall lockar fram mycket positivt hos deltagarna, även om man bara få se och inte röra under dagen..

Vi kör (oavsett vilka tider ni tidigare sett); frukostmingel från 08.30 och Beata kör igång ca kl 09. Vi bjuder på frukost, lunch och em-fika. Målet är att avsluta ca kl 16.

Man anmäler sig som alltid, via vår hemsida (som för övrigt kommer att få en ny skrud i början på 2019). Klicka på det datum du vill gå, 5 eller 6e och fyll i uppgifterna.

DigiCreate är finansierat av Europeiska socialfonden vilket gör att det är kostnadsfritt för KKN-företag att medverka. Samtliga deltagare måste i samband med varje tillfälle, fylla i och signera en tidrapport och lämna till projektledaren. Samtliga företag måste också fylla i, besvara och lämna in ett dokument gällande ”intyg om statligt stöd”, det görs EN gång. Info får man från projektledaren och alla papper tillhandahålls i förväg.

Varmt välkommen!