NYHETER

Välkommen till en spännande höst!

DigiCreate är ett ESF-finansierat projekt som drivs av Creative Cluster som har sitt säte i Stadshuset i Borås, och som driver frågor för kreativa och kulturella företag. Syftet med DigiCreate är att låta små- och medelstora företag samt anställda kompetensutveckla sig inom digitalisering, så att de kan fortsätta att utvecklas och växa. Definitionen av kreativa och kulturella företag är svår, men enligt tillväxtverket tillhör du KKN om du arbetar inom arkitektur, design, fil och foto, konst, litteratur, media, mode, musik, måltid, scenkonst samt upplevelsebaserat lärande. Även kulturarv, konsthantverk och hemslöjd omfattas i begreppet.

Vår utbildningsledare Katarina Pietrzak, har ett förflutet som radiojournalist men jobbar i dag som Senior Project Manager på Rise Interactive. Hon arbetar också som konsult inom digital transformation, där hon bl.a. arbetar för  Mediamentorerna med affärsutvecklingsprocesser och ledarskapsutveckling hos flera mediehus och genom  Hyper Island är hon också ute i många olika branscher och bolag. Katarina är ansvarig för allt innehållet och vilka föreläsare som vi engagera i projektet.

Genom frukost- och lunchföreläsningar, heldagsseminarium och fördjupningstillfällen kommer företag inom den kreativa sektorn att få information, kompetens, nätverk, vänner och kunskap som förhoppningsvis kan omsätta till något framgångsrikt inom en snar framtid.

I skrivande stund så arbetar vi för fullt med att ordna med alla praktiska detaljer, men alla datum för hösten är spikade, så gå in och anmäl dig till de föreläsningar som du tycker verkar intressanta!  Vi kommer att prata om allt från AI(artificiell intelligens), innovationer och hur man kan öka sin omsättning med hjälp av digitaliseringen till det förändrade kommunikationslandskapet. Det finns begränsat antal platser så först till kvarn…

Nedan hittar du länkar så att du kan läsa mer om respektive tillfälle och anmäla dig.

 

30 augusti frukost i Borås, Digitaliserad kreativitet

30 augusti lunch i Tranemo, Digitaliserad kreativitet

13 september frukost i Borås, Mitt företag i en förändrad omvärld Kalle Möller, Unicornsulting

11 oktober frukost i Borås, Vår innovativa framtid

11 oktober lunch i Ulricehamn, Vår innovativa framtid

7 november heldag i Mark, Kommunikation och marknadsföring, Så når du dina kunder i en digital nätverkslogik

8 november heldag i Borås, Kommunikation och marknadsföring, Så når du dina kunder i en digital nätverkslogik

5 december i Ulricehamn, Sälj- och affärsutveckling, Så hittar du din digitala affärslogik

6 december i Borås, Sälj- och affärsutveckling, Så hittar du din digitala affärslogik

 

 

 

Vi uppdaterar löpande med information.

 

Facebook
LinkedIn
Instagram

BLI MEDLEM

Creative Cluster finns till för företag, organisationer, institutioner, myndigheter och enskilda individer som verkar inom de kreativa och kulturella näringarna.

MEDLEMSAVGIFTER

– Insatskapital 500 sek
– Betalas endast då du blir medlem i föreningen.
– Årlig medlemsavgift: 250 sek
– Årlig serviceavgift för företag med fler än 5 anställda: 2500 sek