NYHETER

Välkommen till en spännande höst!

DigiCreate är ett ESF-finansierat projekt som drivs av Creative Cluster som har sitt säte i Stadshuset i Borås, och som driver frågor för kreativa och kulturella företag. Syftet med DigiCreate är att låta små- och medelstora företag samt anställda kompetensutveckla sig inom digitalisering, så att de kan fortsätta att utvecklas och växa.

Definitionen av kreativa och kulturella företag är svår, men enligt tillväxtverket tillhör du KKN om du arbetar inom arkitektur, design, fil och foto, konst, litteratur, media, mode, musik, måltid, scenkonst samt upplevelsebaserat lärande. Även kulturarv, konsthantverk och hemslöjd omfattas i begreppet.

Höstens program är i full gång, så tveka inte att ta del av de dagarna just du/ni känner behov av genom att klicka på respektive datum och fylla i alla uppgifter. Programmet för våren kommer bland annat innehålla AI, Organisation och ledarskap i en digital värld och besök av föreläsning av Ashkan Fardost. Vi uppdaterar programmet löpande, följ Creative Cluster på Facebook för snabba uppdateringar.

Nedan hittar du länkar så att du kan läsa mer om respektive tillfälle och anmäla dig.

 

30 augusti frukost i Borås, Digitaliserad kreativitet

30 augusti lunch i Tranemo, Digitaliserad kreativitet

13 september frukost i Borås, Mitt företag i en förändrad omvärld Kalle Möller, Unicornsulting

11 oktober frukost i Borås, Vår innovativa framtid

11 oktober lunch i Ulricehamn, Vår innovativa framtid

7 november Rydals konferenscenter, Digital kommunikation och marknadsföring med Winther och Wolst.

8 november Pumphuset i Borås, Digital kommunikation och marknadsföring med Winther och Wolst.

5 december Hemma på Källebacka, Marbäck. Affärsutveckling med Beata Wickbom

6 december Pumphuset, Borås. Affärsutveckling med Beata Wickbom

Vår utbildningsledare Katarina Pietrzak, har ett förflutet som radiojournalist men jobbar i dag som Senior Project Manager på Rise Interactive. Hon arbetar också som konsult inom digital transformation, där hon bl.a. arbetar för  Mediamentorerna med affärsutvecklingsprocesser och ledarskapsutveckling hos flera mediehus och genom  Hyper Island är hon också ute i många olika branscher och bolag. Katarina är ansvarig för allt innehållet och vilka föreläsare som vi engagera i projektet.

Frågor? Maila projektledare Ingrid på ingrid.nyman@boras.se

Varmt välkommen till DigiCreate!

Facebook
LinkedIn
Instagram

BLI MEDLEM

Creative Cluster finns till för företag, organisationer, institutioner, myndigheter och enskilda individer som verkar inom de kreativa och kulturella näringarna.

MEDLEMSAVGIFTER

– Insatskapital 500 sek
– Betalas endast då du blir medlem i föreningen.
– Årlig medlemsavgift: 250 sek
– Årlig serviceavgift för företag med fler än 5 anställda: 2500 sek