NYHETER

Anders Wikström, RISE reder ut varför innovationsförmåga är så i ropet just nu och hur det kan kopplas till dig inom kreativt företagande

11e oktober gästas vi av Anders Wikström från RISE, Västerås.

Anders stora intresse är att få människor att växa och han försöker befinna sig i olika situationer där han hela tiden kan lära sig nya saker och bidra med sin kunskap. Som forskare är han intresserad av förutsättningar för innovation, det som vanligtvis kallas för innovationsklimat, och hur man kan mäta och analysera detta för att skapa värde för organisationer. Under de senaste 20 åren har Anders utvecklat egna metoder och verktyg för att bedriva workshops och utvecklingsprocesser med en mängd olika inriktningar. Vi tror och hoppas att han kommer att lära DIG något nytt den 11e oktober. Han gästar Borås Tidnings presscenter 7.30-09 och Hotell Lassalyckan 11.30-12.00.

DigiCreate är en satsning på kompetensutveckling inom digitalisering för er inom kreativa och kulturella näringar. Under hösten arrangerar vi först ett antal frukost- och lunchföreläsningar innan vi drar igång heldagar med olika teman. Varmt välkommen att kontakta oss för mer information. Projektet är finansierat av Europeiska socialfonden och medför att det är kostnadsfritt för dig att delta.

Läs mer och anmäl dig här.

Facebook
LinkedIn
Instagram

BLI MEDLEM

Creative Cluster finns till för företag, organisationer, institutioner, myndigheter och enskilda individer som verkar inom de kreativa och kulturella näringarna.

MEDLEMSAVGIFTER

– Insatskapital 500 sek
– Betalas endast då du blir medlem i föreningen.
– Årlig medlemsavgift: 250 sek
– Årlig serviceavgift för företag med fler än 5 anställda: 2500 sek