NYHETER

God jul önskar Creative Cluster

Kära medlemmar,

det har varit ett intensivt år. Intensivt men roligt! Under våren 2018 arrangerades flera kreativa workshops med många deltagare och gäster. Bakom kulisserna pågick arbetet med DigiCreate – det skrevs analyser och projektplaner och i augusti gick vårt digitaliseringsprojekt in i genomförandefasen och vi kunde äntligen börja på riktigt.

DigiCreate syftar till att kompetensutveckla er i digitalisering så att ni kan växla upp, se nya möjligheter med era affärsmodeller. Utveckla era verksamheter och nå fler, nå längre och nå ut. Vi har lyssnat till Karl-Magnus Möller, Anders Wikström, Johanna Nylander, Judith Wolst, Karin Wither och nu senast Beata Wickbom. Det är en föreläsarskatt som vi är glada att vi har kunnit erbjuda er. Och det bästa av allt? DigiCreate fortsätter i vår, med fler föreläsare, mer workshops och fler möjligheter till samverkan, nätverk och erfarenhetsutbyte. Vi hoppas att du vill hänga med!

I Creative Cluster har vi, förutom att driva DigiCreate arbetat med att ta fram en ny hemsida. Vi kommer att lansera den under Q1 2019. Vi har satt fokus på er medlemmar, samt de aktiviteter vi, ni och andra intressanta organisationer har för sig. Vi kommer att presentera er tydligare, använda er mer och göra det enklare att förstå vad vi kan göra för er. Vi är snart 100 medlemmar vilket vi är stolta och glada över!

I november arrangerade vi även Creative Bar – med och för medlemmar. Men man fick också ta med sig en vän. På så vis når vi fler och möter fler. Strax över 70 personer var med när Nadja livemålade, när Youniqe stylade och Emil och Folkfesten spelade. Fotona från kvällen skvallrar om att det var en lyckad tillställning. Den enda sura minen man kan hitta är på mig, Ingrid. Troligtvis tagen strax innan 23 när jag insåg att vi måste åka hem.

Vi i Creative Cluster, Sophia och Ingrid, vill önska er en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År. Vi ses igen 2019!

Facebook
LinkedIn
Instagram

BLI MEDLEM

Creative Cluster finns till för företag, organisationer, institutioner, myndigheter och enskilda individer som verkar inom de kreativa och kulturella näringarna.

MEDLEMSAVGIFTER

– Insatskapital 500 sek
– Betalas endast då du blir medlem i föreningen.
– Årlig medlemsavgift: 250 sek
– Årlig serviceavgift för företag med fler än 5 anställda: 2500 sek