NYHETER

DOM LOCKAR BORÅS BÄSTA SYSTEMUTVECKLARE

Från två till 20 på fyra år. WooCode är ett ungt företag som växt snabbt med en medveten strategi om att skapa den bästa arbetsplatsen för de allra vassaste systemutvecklarna.

 

– Om vi har den perfekta arbetsplatsen, då attraherar vi de bästa medarbetarna och då kan vi också göra ett riktigt bra jobb för våra kunder, säger Luis Carvajal.

Vad handlar det då om konkret att få den allra bästa arbetsplatsen? WooCode har till exempel gått ifrån trenden om öppna kontorslandskap. Istället sitter deras systemutvecklare i egna rum där de får arbeta ifred och koncentrera sig för en riktigt bra arbetsprocess.

Koncentration är ett viktigt tema på arbetsplatsen. Redan när en nyanställd börjar får han eller hon hörlurar som helt utestänger ljud utifrån. Den nyanställda väljer också själv vilken utrustning man vill ha som arbetsredskap och under året får varje medarbetare tio dagar att fritt använda till kompetensutveckling som han eller hon väljer själv.

– Vissa väljer till exempel att gå en ledarskapsutbildning, andra vill utveckla sig på något helt annat men oavsett så är det här medarbetarnas egna dagar, förkarar Luis.

Det första kontoret som de två grundarna Kristoffer Schroeder och Johan Sakbas öppnade har företaget lämnat trots dess 200 kvadratmeter. Nu sitter de i Pallashuset och växer hela tiden. Att få vara en del i en digitaliseringsprocess för sina kunder är något som handlar om väldigt många olika saker. En sak överväger dock:

– Det handlar om att förenkla vardagen för våra kunder, säger Luis Carvajal.

Vill du bli en i gänget hos WooCode? Nu söker de systemutvecklare, läs mer på deras hemsida woocode.com

Facebook
LinkedIn
Instagram

BLI MEDLEM

Creative Cluster finns till för företag, organisationer, institutioner, myndigheter och enskilda individer som verkar inom de kreativa och kulturella näringarna.

MEDLEMSAVGIFTER

– Insatskapital 500 sek
– Betalas endast då du blir medlem i föreningen.
– Årlig medlemsavgift: 250 sek
– Årlig serviceavgift för företag med fler än 5 anställda: 2500 sek