1 oktober 2021

Borås Tidning besökte vår CO-working

Under ett antal måndagar i höst arrangerar vi ”CO-working-måndagar” på och tillsammans med Villa Strömsfors i Svenljunga kommun. Anne Engström på Borås Tidning tyckte det var en kul aktivitet att följa med på och skriva en artikel kring.

Dessa måndagar har ett liknande upplägg varje gång. Vi droppar in från 08.30 och plockar på oss av frukostbuffén innan vi sår oss ner i stora matsalen. Vid 09-tiden kör vi en presentationsrunda av alla närvarande innan en inbjuden frukosttalare tar vid och pratar om något intressant ämne som på ett eller annat sätt är till nytta för dom deltagande företagen/företagarna. Sen är det hopp och lek och valfritt att välja arbetsplats och jobba på innan vi bryter för gemensam lunch runt kl 12. Nätverkande blir en naturlig del av dagen och fortsätter över lunchen. Efter lunch arbetar alla med sitt igenom innan det är dags för fika vid flygeln. Arbetsdagen rundas av vid 16-tiden eller när man känner sig klar. Creative Clusters medlemmar har möjlighet att boka sig tre personer och betala för två, eller boka tre tillfällen och betala för två. Vi hoppas och tror att ännu fler hänger med oss i höst och i vår. Varmt välkommen!

Citat ur artikeln, publicerad i Borås Tidning 29e september 2021.
Creative Cluster ordnar träffpunkt för småföretag.
Microföretagare i kreativa och kulturella näringar samlas en måndag i månaden för att nätverka och arbeta tillsammans.
Småföretagare i alla Sjuhärads kommunar kan vara medlemmar i Creative Cluster. Det är en ekonomisk förening och kontaktnät som startas av Borås Stads näringslivsenhet och arbetar för att främja utvecklingen av kreativa och kulturella näringar. Föreningen arbetar i alla kommuner i Sjuhärad.
– De som arbetar i kreativa näringar har ett behov av att träffas, säger Ingrid Nyman som är verksamhetsansvarig på Creative Cluster. Vi arbetar för att stärka näringarna i hela regionen och skapa tillväxt.”

Jenny Sörling och Carin Victorin
Ulf Odenspjut, fotograf
Josefin Strömbom och Annelie