Nätverksträffar

Kliv in på en kreativ nätverksarena och upptäck nya möjligheter

Creative Clusters uppskattade nätverksträffar är en kreativ kick – varje gång. Här möts medlemmar, gäster och representanter från andra organisationer för att kravlöst och anspråkslöst dela idéer, kontakter och möjligheter till kreativ och affärsmässig samverkan.

Exempel på organisationer som Creative Cluster samverkar med och som regelbundet deltar i våra olika träffar är E-handelsstaden, Marketplace Borås/TEX!, Leader Sjuhärad, RISE, med flera.

”Nätverket med alla grymma företagare från olika branscher, styrkan i att möta personer inom kreativa och kulturella näringar som man annars inte möter och få inspiration från dem. Att lära känna personer som jag annars inte skulle möta. Samverkansmöjligheter!”

Medlem i Creative Cluster

Vissa nätverksträffar är mer uppstyrda, andra har fritt mingel på agendan. Det arrangeras såväl lunchträffar, After work-evenemang och speed dating-träffar. Gemensamt för de flesta av Creative Clusters aktiviteter är att någon nätverksfrämjande del alltid ingår.

Oavsett format så är Creative Clusters nätverksträffar en plattform där företagare och entreprenörer möts och knyter kreativa kontakter för framtiden.

Välkommen du också!