16 maj 2023

Creative Clusters CO-workingprojekt

Du vet väl om att att vi har blivit beviljade projektmedel från Boråsregionen Sjuhärads kommunalförbund för att driva vårt egna CO-workingprojekt? Inte? Ja i så fall vet du det nu.

Under 2023 och 2024, med start 1a mars 2023 kommer vi att utveckla ett koncept där syftet är att skapa en arena som ska främja affärer, relationer och nätverk samt kompetensutveckling. Under heldagar (8st per år) ses ca 15 företagare varje gång och delar måltider, föreläsningar och arbetstid tillsammans. Vi startar med frukost och presentationsrunda innan den efterföljande relativt korta föreläsningen tar vid.

Tanken är att föreläsningen alltid ska ge nya insikter eller kunskaper som kan påverka entreprenörerna i deras företagsutveckling. Under de fria timmarna är det upp till deltagarna själva att nyttja tiden så som de själva vill. Vissa vill sitta med datorn och få gjort allt som de hade gjort på sitt vanliga kontor, medan andra gärna samtalar med andra i ett mer avslappnat format. Vi skapar förutsättningar, deltagarna skapar innehåll och värde. Till vår hjälp i utvecklingsarbetet har vi en referensgrupp bestående av målgruppen för projektet (medlemmar i Creative Cluster) samt en styrgrupp som i regel består av Creative Clusters styrelse.

Det unika med konceptet är vi att alternerar våra träffar över 6 olika kommuner i Sjuhärad och att miljön ska inspirera och bjuda in till härlig stämning. Vi är mycket stolta och glada över den här satsningen och tackar kommunalförbundet och de andra kommunerna för hjälp att möjliggöra det.

Vi ses på en CO-workingträff!

Digitalt träd
Boråsregionen