13 maj 2022

Creative innovation – en kurs värd 30 000kr

Vi erbjuder dig en fantastisk möjlighet. En helt kostnadsfri utbildning till ett värde av 30 000 kr där du får verktygen för anpassning, utveckling och innovation för just dig och ditt företag.

Utbildningen riktar sig till dig som verkar inom kreativa och kulturella näringar i Sjuhärad och målet är att du ska bygga på dina kompetenser så att ditt företag kan växa, öka omsättning samt kunna ta större uppdrag och utmaningar. Dessutom får du ett nytt nätverk i form av likasinnade kursdeltagare som du lär känna genom de grupparbeten och studiegruppsträffar som sker mellan workshop-träffarna. Upplägget passar dig som driver en egen mindre firma, är konsult eller frilansare, anställd på ett större bolag med kreativa arbetsuppgifter eller är en del av en förening.

Under sex månader deltar du i sex workshops, både fysiska träffar och digitala med olika teman. Du arbetar både enskilt och i smågrupper med andra deltagare för att implementera det föreläsarna och workshopledarna lär dig, men också för att dra nytta av varandras kompetenser och utöka ditt nätverk. Erfarna kursledare från RISE Professional Education säkerställer att du får med dig nya nyttiga lärdomar vid varje tillfälle och projektledaren Ingrid från Creative Cluster finns till hands under hela kursperioden, för enskilda rådgivningar, bollande och tips och tricks.

Det är obligatorisk närvaro under kursen, så boka in alla datum direkt!

UTBILDNINGSTILLFÄLLEN 2022/2023
13 SEPTEMBER
Kick off och kursstart på Crea Diems bokcafé i Od.
Kundbehov med avstamp i framtidsspaning.
Lär dig metod och process för att identifiera din kunds behov och matcha det med ditt erbjudande och framtidsspaning.

11 OKTOBER
Digital träff med fokus på målbild utifrån kundbehov.
Föreläsning och workshop med Science Park Borås, där du får kunskap om hållbarhet och cirkulär ekonomi för att kunna sätta konkreta målbilder för ditt företag.

8 NOVEMBER
Digital träff med tema förädlade målbilder.
Du tar fram en handlingsplan samt får kunskap om verktyget Business Model Canvas, ett konkret och effektiv redskap för att designa, beskriva och analysera din affärsmodell.

6 DECEMBER
Fysisk träff på Hotell Lassalyckan i Ulricehamn.
Temat för dagen  är självledarskap. Vad behöver du göra här och nu för att nå målen och hur kan ditt självledarskap säkra dina intäkter?

24 JANUARI
Digital träff med tema marknadsföring och försäljning. Hur kan vi stärka vår digitala närvaro och samtidigt generera intäkter?
Vi spanar på plattformar och exempel

21 FEBRUARI
Storslagen avslutning med presentation på Pulsen konferens i Borås.
Varje utbildningstillfälle håller på mellan kl. 08:30 – 12:00.
Grupparbete och självstudier tillkommer.

Maila ingrid@creative-cluster.se för att säkra din plats redan nu, anmälningsformulär kommer inom kort!

Kvinna sitter och pratar