Creative Innovation

Vi vill hjälpa dig att vässa din affärsidé!

I en tid då allt förändras i en allt snabbare takt och globalisering och digitalisering medför krav på anpassning, är det ett faktum att våra kreativa och kulturella företag behöver förnya sig och utveckla sina verksamheter.

I höst startar vi därför upp den spännande och kostnadsfria utbildningsserien ”Creative Innovation”, riktad till dig som verkar inom just den kreativa och kulturella näringen i Sjuhärad. Utbildningens syfte är att kompetensutveckla små- och medelstora företag, så att de kan växa, öka sin omsättning och tacka ja till större uppdrag och utmaningar. Utbildningen kommer att gå igenom bl a konkurrensfördelar, tekniska lösningar eller produktionsprocesser och arbeta fram t ex nya affärsmodeller i verksamheterna.

Vi söker nu 20 deltagare, som under 6 månader, 2020-2021, kommer att genomföra ca 6 workshops med fokus på att skapa ”nytt som skapar nytta”. Utbildningen startar i september och mer information om utbildningens innehåll samt exakta datum för utbildningstillfällen, kommer att presenteras framöver på hemsidan.

Anmäl ditt intresse redan nu, direkt till Creative Clusters projektledare Emelie Bergdahl via mail: Emelie.Bergdahl@boras.se
Endast 20 platser i höstens grupp så – först till kvarn!

På grund av rådande omständigheter med Covid 19 kommer de första tillfällena att vara digitala. Utbildningen genomförs av oss på Creative Cluster, i samarbete med RISE ICT Learning samt våra andra samarbetspartners i Borås och övriga kommuner/näringslivskontor i Sjuhärad.