Diana Skoglund- En hållbar värld och ett hållbart liv

Från mitt första uppdrag, mötet med punkarna, till finanschefer och alla däremellan ser jag tydligt vikten av att vi alla får vara med och vara delaktiga på vägen till det hållbara samhället.
När information blir till en insikt då kommer förändringen på riktigt.

Jag har föreläst för tiotusentals människor under åren och efter att ha varit strateg, projekt- och procesledare är jag nu tillbaka där jag en gång började med föreläsningar med tankarna om hur allt hänger ihop en ”Förundran och Omtanke” om rent vatten, ren luft, ren mat och om varandra. Vad kan vi göra?

Efter att i 20 år rest 7 km på semester till sommarstugan började mitt livs äventyr när jag en dag hamnade i djungeln i Indonesien. Den ”Viktigaste resan” kallar jag den. Den har lärt mig vad som är viktigt i livet ”I am because you are”


Se dig omkring på min webb, ring eller mejla så bygger vi tillsammans!

Bästa hälsningar Diana Skoglund