Bemästra LinkedIn med Gustav S Lindwall

När: 10 september 2019, kl. 13:00 – 16:30
Var: Hotell Lassalyckan
Adress: Sanatoriebacken 10 , 523 32 Ulricehamn

På efterfrågan arrangerar vi en halvdag med tema LinkedIn. Eftermiddagen är en del av DigiCreate-projektet som vi drivit sedan början av 2018.

Gustav S Lindwall, strateg inom sociala medier på Beyond Communication lotsar oss genom LinkedIn och lär oss varför och hur vi ska använda oss av verktyget på ett effektivt sätt som främjar lönsamhet i våra verksamheter. Fokus ligger främst på hur vi som yrkespersoner kan använda LinkedIn, men vi går även in på hur företag kan nyttja plattformen smart. Förutsättningarna i sociala medier är väldigt olika för företag och personer, och Gustav ger sina tips och tricks för att lyckas.

Eftermiddagen är indelad i fyra olika delar samt en fikapaus. Först går vi igenom LinkedIn som verktyg, lite bakgrund och hur en profil bör se ut. Därefter fokuserar vi på era egna profiler, ger tid för att göra ändringar och få hands on coaching av Gustav. Sedan går vi in på hur LinkedIn kan nyttjas strategiskt för att nå ut, skapa sig ett starkt nätverk och bättre förutsättningar för affärer. Vi avslutar med tid för frågor och uppföljning av det egna arbetet. Passa på att ta med dina funderingar kring sociala medier till Gustav.

OM GUSTAV S LINDWALL
Gustav S Lindwall är TV4-hallåan som blev sociala medier-strateg på reklambyrån Beyond Communication. De senaste 3 åren har han hjälpt företag och personer att bemästra sociala medier, och att förstå att sociala medier handlar om att va social, skapa relationer och långsiktigt stärka sitt varumärke. High Chaparral, Caterpillar och Optidev är några av de företag som Gustav arbetar med.

Eftermiddagen är en del av DigiCreate, ett projekt som drivs av Creative Cluster och ägs av Näringslivsenheten i Borås Stad. Europeiska socialfonden finansierar projektet. Som deltagare är det kostnadsfritt att delta genom att du nyttjar “statsstöd”. Tidrapportering via en fysisk tidrapport krävs, mer info om statsstöd och tidrapportering ges ut via informationsmail när dagen närmar sig.

Begränsat antal platser, Creative Clusters medlemmar har förtur.