CO-working

När: 23 april 2024, kl. 08:00 – 16:00
Var: Dahlbogården
Adress: Hol Dalbogården 1, 441 93 Alingsås

23e april mellan klockan 8-16 är du varmt välkommen på CO-working på magiskt vackra Dahlbogården i Vårgårda.
Vi samlas kl 08 för gemensam frukost, ink presentationsrunda av samtliga närvarande (använd gärna den till att söka efter ev tjänster eller kontakter). Det går bra att droppa in senare.

Dagen till ära gästas vi av Matilda Kälström som driver @Owl&Friends och temat på föreläsningen är marknadsföring och kommunikation, se mer nedan. Givetvis äter vi gemensam lunch och fika under dagen. Tiden därutöver använder du som du själv vill; mingla, nätverka eller jobba på med ditt. Vi har stora lokaler att vistas i så det går bra att ta enskilda möten under dagen.

Dagen kostar 200:- ex moms för medlemmar i Creative Cluster. Icke medlemmar betalar det dubbla. Fakturering sker i efterhand. Passa på att bjuda med en gäst eller kund.

Anmälan krävs i förväg, vid icke avanmäld frånvaro eller senare än ett dygn före debiteras full avgift.

Varmt välkommen!

”Stärk ditt varumärke på sociala medier” är en föreläsning där jag vill inspirera företagare till att bli mer medvetna i sin marknadsföring på sociala medier. Vi går igenom konkreta tips och alla deltagare får ett häfte med handfasta uppgifter.
Matilda Kälström är designingenjör och fotograf som brinner för landsbygdsutveckling och att ge liv åt varumärken så andra företagare kan leva sin dröm.

https://www.dahlbogarden.se/

https://www.owlandfriends.se/startsida

Bokningar

Bokningen är stängd för detta evenemang.