CO-working

När: 16 oktober 2024, kl. 08:00 – 16:00
Var: Hede gård
Adress: Björlandavägen 38, Sätila

Den 16 Oktober kör vi på ytligare en CO-working, denna gång på ljuvliga Hede Gård i Sätila. Ett perfekt tillfälle för nätverka, gemenskap och skapa nya kontakter. Hede Gård är en förläggargård från början av 1800-talet och där det alltid har funnits ett fokus att bedriva handel på gården. Idag kretsar det mesta runt deras servering där de så mycket som möjligt odlar själva och driver upp det som behövs för serveringen och bageriet som egna ägg.

Denna gång kommer Anna Cinthio, Komplettra AB och delar med sig av insikter, tankar och erfarenheter om hur du kan kommunicera med din målgrupp, på ett okrångligt sätt. Hennes föreläsningen kommer ge tips på hur du som egenföretagare kan skapa en enkel plan och struktur för din kommunikation. Det kommer ges exempel på olika typer av texter, exempelvis content till sociala medier, webbnyheter, kundcase, nyhetsbrev och pressmaterial samt förslag på vad som funkar bäst i vilket sammanhang. Utrymme för frågor och diskussion kommer finnas, inklusive en kortare workshop. Dessutom kommer Anna berätta om vilka digitala hjälpmedel som är användbara för korrekturläsning, språkfrågor och översättning.

Vi samlas för en gemensam frukost klockan 8:00 för att sedan gå vidare till en presentationsrunda. Som vanligt under dagen kommer det även att bjudas på lunch och fika.

Dagen kostar 200kr ex moms för dig som är medlem i Creative Cluster, Icke medlemmar betalar 400kr ex moms. Faktureringen sker i efterhand. Anmälan krävs i förväg, vid icke avanmäld frånvaro eller senare än ett dygn före debiteras full avgift.

Co-workingprojektet finansieras av Boråsregionens kommunalförbund

”Anna Cinthio, Kompettera AB, arbetar med textilproduktion, kommunikation och pr. I denna föreläsning delar Anna med sig av insikter, tankar och erfarenheter om hur du kan kommunicera med din målgrupp, på ett okrångligt sätt.

-Jag vill visa att det går att skriva utan att krångla till det. Det är lätt att fastna i detaljer och prestationskrav när det kommer till texter. Alla företag och företagare har en historia att berätta, det gäller att våga, välja och visa, säger Anna. ”

Bokningar

Biljetter

kr200,00

Registreringsinformation