Co-working

När: 25 oktober 2021, kl. 08:30 – 16:00
Var: Villa Strömfors
Adress: Villa Strömsfors 1, 512 92 Svenljunga

Den 25e oktober arrangerar vi årets tredje Co-working Monday i Villa Strömfors.

Du är välkommen till “villan” från kl 8:30 och vi startar morgonen med en liten frukost och därefter en frukostföreläsning i stora matsalen kl 09:00.
Denna veckan får vi lyssna till Amanda Follin, Osteopat, äventyrare och yogainstruktör som bland annat driver Endorfinkliniken och Explore Outdoor Borås. Fokus kommer vara MOD, om att våga gå sina egna vägar privat och i  yrkeslivet.

Efter frukostföreläsningen finns det möjlighet att sitta ner i någon av alla matsalar, konferensrum eller vrår för arbete på egen hand. Helt ärligt så tror vi på CC att Villan är en av de vackraste platserna för en effektiv, inspirerande arbetsdag eller bara för njutning.

Lunch serveras vid kl 12:00, det finns uppdukat fika vid tre-tiden och arbetsdagen slutar kl 16:00.

Som medlem i Creative Cluster betalar du 1760:- ex moms/pers för TRE tillfällen, då ingår allt ovan. Enstaka tillfällen kostar 880:- ex moms/pers. Man kan vara max 5 personer i ett sällskap. Se hemsidan för övriga datum.

För att boka plats för första gången; maila info@villastromsfors.se och ange att du vill komma på CO-working och är medlem i Creative Cluster.

Varmt välkommen till en vacker och inspirerande höst
önskar Ingrid Nyman, Maria Ståhl och Carin Victorin

Vi följer folkhälsomyndighetens riktlinjer och du som kommer ska vara frisk och gärna vaccinerad samt följa de riktlinjer som gäller