Co-working Villa Strömsfors

Co-working Villa Strömsfors

Co-working Villa Strömsfors

När: 27 september 2021, kl. 08:30 - 16:00
Var: Villa Strömsfors
Adress: Villa Strömsfors 1, 512 92 Svenljunga

Den 27e september arrangerar vi årets andra Co-working Monday i Villa  Strömsfors.

Du är välkommen till “villan” från kl 8:30 och vi startar morgonen med en liten frukost och därefter en frukostföreläsning i stora matsalen kl 09:00.
Denna måndag gästas vi av Christoffer Steverin, en gladlynt figur som kan det mesta om digital marknadsföring och möjligheter med Google för att få ditt företag att synas optimalt. Christoffer driver Digital Effekt By Steverin och garanterar både nya insikter och hjärtliga asgarv.

Efter frukostföreläsningen finns det möjlighet att sitta ner i någon av alla matsalar, konferensrum eller vrår för arbete på egen hand. Helt ärligt så tror vi på CC att Villan är en av de vackraste platserna för en effektiv, inspirerande arbetsdag eller bara för njutning.

Lunch serveras vid kl 12:00, det finns uppdukat fika vid tre-tiden och arbetsdagen slutar kl 16:00.

Som medlem i Creative Cluster betalar du 1760:- ex moms/pers för TRE tillfällen, då ingår allt ovan. Enstaka tillfällen kostar 880:- ex moms/pers. Man kan vara max 5 personer i ett sällskap. Se hemsidan för övriga datum.

För att boka plats för första gången; maila info@villastromsfors.se och ange att du vill komma på CO-working och är medlem i Creative Cluster. För övriga avbokningsregler, se villastromsfors.se 

Varmt välkommen till en vacker och inspirerande höst
önskar Ingrid Nyman, Maria Ståhl och Carin Victorin