Co-working

När: 22 november 2021, kl. 08:30 – 16:00
Var: Villa Strömsfors
Adress: Villa Strömsfors 1, 512 92 Svenljunga

Den 22a november arrangerar vi årets sista Co-working Monday i Villa Strömsfors.

Du är välkommen till “villan” från kl 8:30 och vi startar morgonen med en liten frukost och därefter en frukostföreläsning i stora matsalen kl 09:00.

Alexandra Perez Liberg: PR-strateg med sinne för att hitta det intressanta i allt och alla. Har jobbat mot och med media de senaste 15 åren, bland annat på BOLON och som konsult.

Anders Nygren: Copywriter med mångårig erfarenhet av kommunikation samt att hjälpa företag hitta vinklar pressen är intresserad av. Har även fuskat som kulturskribent, krönikör och spökbloggare.

”Men jag har väl inget pressen är intresserad av”
Jodå vi vet att PR är ett brett begrepp, men vi fokuserar på hur du som företag eller organisation kan arbeta mot pressen. Och jodå, vi vet också av erfarenhet att företag har mycket mer intressant att berätta än vad de själva tror. Så se till att anmäla dig i rödaste rappet.

Efter frukostföreläsningen finns det möjlighet att sitta ner i någon av alla matsalar, konferensrum eller vrår för arbete på egen hand. Helt ärligt så tror vi på CC att Villan är en av de vackraste platserna för en effektiv, inspirerande arbetsdag eller bara för njutning.

Lunch serveras vid kl 12:00, det finns uppdukat fika vid tre-tiden och arbetsdagen slutar kl 16:00.

Som medlem i Creative Cluster betalar du 1760:- ex moms/pers för TRE tillfällen, då ingår allt ovan. Enstaka tillfällen kostar 880:- ex moms/pers. Man kan vara max 5 personer i ett sällskap. Se hemsidan för övriga datum.

För att boka plats för första gången; maila info@villastromsfors.se och ange att du vill komma på CO-working och är medlem i Creative Cluster.

Varmt välkommen till en vacker och inspirerande höst
önskar Ingrid Nyman, Maria Ståhl och Carin Victorin