CO-working

När: 30 maj 2022, kl. 08:30 – 16:00
Var: Villa Strömsfors
Adress: Villa Strömsfors 1, 512 92 Svenljunga

Den 30 maj är du välkommen till Villa Strömsfors för Co-working Monday.

Morgonen startar kl 8:30 och vi börjar med frukost innan frukostföreläsningen i stora matsalen kl 09:00. Denna morgon gästas vi av Karin Marks, copywriter och UX-writer och temat på föreläsningen är; ”Så skriver du för att sälja mer”.

Alla texter som ett företag skriver påverkar dess varumärke – på webbplatsen, i annonser, på sociala medier, i mail … ja överallt! Den här timmen handlar om hur du väljer orden som får folk att känna förtroende för ditt företag och vilja köpa av just dig.

Du får också en rad praktiska tips och trix om hur du får dina texter att gå från okej till kalas. För mer engagemang, bättre konvertering och ett starkare varumärke.

Efter föreläsningen arbetar man på egen hand någonstans i Villan. Här får energi på en plats där du annars inte brukar arbeta. Och helt ärligt så tror vi att Villan är en av de vackraste platserna för en effektiv, inspirerande arbetsdag eller bara för njutning.

Lunch serveras vid kl 12:00, gemensamt eller på egen hand, och det finns uppdukat fika vid 3-tiden. Dagen slutar när du själv önskar eller som senast kl 16:00.

Priset är 880:- per person ex moms (25%) och man kan vara max 6 personer i ett sällskap. (Psst, är man fler går det jättefint att boka hela Villan för en helt egen konferens 😉 ).

Avbokningsregler;
Fri avbokning fram till 1 månad innan ankomst, därefter till 25%. Avbokning närmare än 48h innan ankomst debiteras fullt.

För Creative Clusters medlemmar gäller 3 för 2, ange att du är medlem vid bokning via info@villastromsfors.se