CO-working

När: 21 mars 2023, kl. 08:00 – 16:00
Var: Abecita popkonst & foto
Adress: Herrljungagatan 15, 506 30 Borås

Äntligen premiär för vår egen CO-working!
Vi ses den 21a mars på Abecita Popkonst och foto.

Vi startar med en gemensam frukost kl 08 samt korta presentationer av alla som är på plats. Därefter får vi en rundtur av museichefen Michaela, se nedan för mer info.  Efter guidningen jobbar vi på med det vi behöver få gjort tills vi pausar för gemensam lunch vid 12-tiden. Vi har hela konferensmiljön på våning tre till vårt förfogande, men man får sätta sig där man känner sig mest inspirerad bara man inte hindrar ordinarie verksamhet. Vi hinner också med en liten fika innan vi avslutar vid 16-tiden.

Dagen syftar till att utöka nätverket med både vänner och kunder, inspireras och självklart även få gjort det som står på listan.

”Kreativa intryck ger dig en mer kreativ hjärna! Om du i ditt arbete -och i livet för övrigt – ser ett värde i att kunna se kreativa lösningar och skapa kreativa uttryck behöver du också fylla på med kreativitet. När vi ser på konst händer det mycket i våra hjärnor och de nya intrycken kommer till nytta för hjärnan på många sätt. Ge dig själv en dag på Abecita Popkonst & Foto som kan fylla på när det gäller nya tankar, uttryck och idéer – vi vågar lova att du inte blir besviken. Museet visar alltid popkonst, fotografi och textilkonst på sina 2400 kvm, belägen i en gammal korsettfabrik i Borås. Under varje utställningsperiod visas 4-5 olika fotoutställningar med en stor bredd – det finns något för alla. Denna period kan man t ex se spännande matfotografi av Matilda Lindeblad, en av Sveriges ledande matfotografer (som tycker att varm korv med bröd är svårast att fota). Utställningen heter ”Smakfullt” och har blivit mycket uppskattad av besökare och av press. Museet visar också Mats Alfredssons streetfoto – ögonblicken på gatan som aldrig kommer igen – i en utställning som heter ”Ink life”. Mats är tongivande inom streetfotogenren och vi är glada att kunna visa honom hos oss. Ytterligare tre temporära utställningar med filmtema, klassiska foton och en gripande utställning av en ung fotograf vid namn Emelie Paulsson visas samtidigt och givetvis visas också museets samling av popkonst. Låter det lite överväldigande? Det är det – men på ett bra sätt. Välkommen!”

För Creative Cluster-medlemmar kostar dagen 200:- ex moms, icke medlemmar betalar 400:-. I priset ingår frukost, lunch och eftermiddagsfika och givetvis hela arrangemanget med guidning, nätverk och härligt häng! Kostnaden faktureras i efterhand. Begränsat antal platser. Glöm inte ange eventuell specialkost i anmälan.

Filmfoto från Utvandrarna är av Baldur Bragason
Naturfoto med hjort är av Christer Hansson
Matfoto med juiceglas är av Matilda Lindeblad
Streetfoto med tatuerade armar är av Mats Alfredsson

Creative Clusters Co-Working genomförs med stöd av Boråsregionen