CO-working

När: 29 februari 2024, kl. 08:00 – 16:00
Var: Lustigkulle
Adress: Kalvängsvägen 3, 51431 Tranemo

Vi återvänder till magiska Lustigkulle i Tranemo och erbjuder er på februaris allra sista dag en härlig gemenskap och möjlighet till effektfullt nätverkande.

Från kl 08 ses vi hos Tommy och Jenny på Lustigkulle där en magisk frukost dukas upp. Vid 09-tiden tar vi oss upp på andra våning och lyssnar till Andreas Åkervall från HELkom. Han snackar sälj, hur man bevarar kundrelationer och lite om sin egen resa som företagare. Du lär bli berörd och engagerad. Efter Andreas snack, ungefär från kl 10 fördriver du tiden som det passar dig bäst. I samtal med andra deltagare, smattrandes på tangentbordet eller djupt försjunken i tankar. Oavsett vilket är du välkommen till lunchbordet vid 12. Strax efter kl 14 fikar vi och där emellan gör du det som faller dig in. Vi avslutar dagen kl 16.

Andreas Åkervall, HELkom
Att förändra världen är omöjligt ensam, men att göra det tillsammans går. Du behöver bara en idé, en vision och massa vilja!
Hur kommer man då på detta och varför hamnade jag inom IT?
Det och massa annat nyttigt tänkte jag bjuda på!

Dagen kostar 200:- ex moms för medlemmar i Creative Cluster. Icke medlemmar betalar det dubbla. Fakturering sker i efterhand. Passa på att bjuda med en gäst eller kund.
Parkerar gör du bäst längs med gatan utanför Lustigkulle (kika in dom på Instagram @lustigkulletankar).
Varmt välkommen!
önskar
Pia och Ingrid

Bokningar

Bokningen är stängd för detta evenemang.