CO-working

När: 29 maj 2024, kl. 08:00 – 16:00
Var: Lindedalen Wellness Garden
Adress: Lindedalen 5, 517 95 Olsfors

Vi samlas kl 08 för gemensam frukost, ink presentationsrunda av samtliga närvarande (använd gärna den till att söka efter ev tjänster eller kontakter). Det går bra att droppa in senare, vi kommer äta frukosten i växthuset.

Denna dag är det Sandra Lidberg som föreläser på temat ”kroppsspråk”, se mer nedan. Föreläsningen startar ca kl 09 i lilla röda stugan. Givetvis äter vi gemensam lunch och fika under dagen. Tiden därutöver använder du som du själv vill; mingla, nätverka eller jobba på med ditt. Vi har stora lokaler att vistas i så det går bra att ta enskilda möten under dagen.

Dagen kostar 200:- ex moms för medlemmar i Creative Cluster. Icke medlemmar betalar det dubbla. Fakturering sker i efterhand. Passa på att bjuda med en gäst eller kund.

Anmälan krävs i förväg, vid icke avanmäld frånvaro eller senare än ett dygn före debiteras full avgift.

Varmt välkommen!

Vikten av första intrycket! 
Sandra Lidberg har bakgrund i nöjesbranschen är utbildad teaterpedagog, danslärare och gymnasielärare i svenska och kommunikation. 

”Efter en häftig upplevelse under en teaterutbildning i Paris förändrades mitt sätt att se på mig själv och omvärlden. Jag insåg att man med små enkla medel och kroppsspråk kan förändra hur omgivningen reagerar på mig. ”/Sandra 

Sandra ger en kort introduktion om Kroppsspråk och vikten av första intrycket. Hur många sekunder har vi på oss att ge ett första intryck? Som egen företagare kan första intrycket vara avgörande för hur ditt sälj går eller hur andra uppfattar dig som person. Hur du presenterar dig är ditt verktyg. 

Vi kommer kortfattat att gå igenom grunderna vad retorik är, stereotyper, energinivåer, matchning/spegling och hur kroppens status påverkar det intryck andra får av oss. 

Hoppas vi ses! 
/Sandra Lidberg 

Bokningar

Bokningen är stängd för detta evenemang.