CO-working

När: 4 september 2024, kl. 08:00 – 16:00
Var: Postängsladan
Adress: Bäckagården 108, Hökerum

Dags för höstens första CO-working den 4 september mellan klockan 08:00-16:00. Denna gången kommer vi befinna oss i Ulricehamns kommun, närmare bestämt på det mysiga stället Postängsladan.

Under förmidagen gästas vi av Caroline Conner som driver företaget Material Guidance, hon kommer att föreläsa om EU:s nya direktiv CSRD – Corporate Sustainable Reporting Directive, där även små och stora företagare från och med 2027 kommer behöva redovisa sin påverkan till EU.

Under dagen bjuds det på både på frukost, lunch och fika och som vanligt är det en dag fyllt med kunskap, inspiration, mingel och möjligheten till eget arbete, det avgör du själv.

Dagen kostar 200kr ex moms för dig som är medlem i Creative Cluster, Icke medlemmar betalar 400kr. Faktureringen sker i efterhand. Anmälan krävs i förväg, vid icke avanmäld frånvaro eller senare än ett dygn före debiteras full avgift.

Hjärtligt välkommen!

Från och med 2027 kommer det att vara obligatoriskt för små och medelstora företag inom EU att redovisa sin påverkan, på grund av CSRD – Corporate Sustainable Reporting Directive. Är du medveten om ditt företags påverkan? Känner du dig trygg och bekväm med att kommunicera din ESG-kommunikation till alla intressenter? Låt Caroline guida dig i en föreläsning för att påbörja resan för att förstå Er påverkan nu och mot framtiden…

Med kunskap och kompetens från näringsliv och nyfikenhet stöttar Caroline idag små och medelstora företag att förstå sin påverkan på klimat, individer och styrning.

Som industridesigner inom vertikal integrerad tillverkning, lärde sig Caroline om ingredienser, processer och människor som är involverade i produktutveckling, kvalitetssäkring och B2B-försäljning av textilier för fordonsinteriörer. Från inköp av råmaterial till att förstå behov hos slutanvändaren som dagligen kör, bor och arbetar i bilar, lastbilar och fordon.

Foto: Emma Ekstrand

Bokningar

Biljetter

kr200,00

Registreringsinformation