CO-working Tranemo

När: 26 oktober 2023, kl. 08:00 – 16:00
Var: Lustigkulle
Adress: Kalvängsvägen 3, 51431 Tranemo

Vi återvänder till Tranemo kommun och Lustigkulle. Den här gången med brasan tänd och myset ännu mer maxat.

Frukost kl 08
Föreläsning 8.30
Lunch kl 12
Kaffe kl 15
Avslut kl 16.
Tiderna där emellan jobbar du med ditt eget arbete eller så grupperar du dig med andra som är pratvilliga och så löser vi eventuella problem, diskuterar småföretagande utifrån olika frågeställningar eller teman. Givetvis har vi även en frukostföreläsning, se nedan.

Amanda Follin – Livsdesign – Hur du designar ditt företag och din vardag till att tillfredsställa dig på riktigt.
Denna föreläsning är ett måste för dig som vill utveckla ditt företag ihop med din egna personliga utveckling – här hoppar vi rakt in i en workshop där vi identifierar ditt önskeläge om hur du vill driva din business så att den passar dig som både VD och privatperson samt vilka värderingar som driver dig till att lyckas. Du vill att ditt företag matchar dina önskningar i vilka kunder du helst vill ska kontakta dig, var du jobbar någonstans och hur mycket du omsätter varje månad. Lösningen heter livsdesign och grundar sig i självledarskap med smart affärstänk.

Amanda jobbar som Självledarskapscoach och Osteopat D.O. BSc Health och driver Endorfinkliniken i Borås sedan 2017. @endorfinkliniken

Anmälan krävs. För CC-medlemmar kostar dagen 200:- ex moms, icke medlemmar betalar det dubbla.

CO-workingprojektet drivs av Creative Cluster och finansieras av Boråsregionen Sjuhärads kommunalförbund och Borås Stad.

Bokningar

Bokningen är stängd för detta evenemang.