CO-workingmonday

När: 25 april 2022, kl. 08:30 – 16:00
Var: Villa Strömsfors
Adress: Villa Strömsfors 1, 512 92 Svenljunga

Den 25 april är det åter Coworking Monday!

Morgonen startar kl 8:30 och vi börjar med frukost innan frukostföreläsningen i stora matsalen kl 09:00. Denna morgon gästas vi av Marlene Agemo, @fruvintage. Temat på föreläsningen; Att följa sitt hjärta.

Marlene säger; ”Jag vill att det liv jag lever här på jorden skall ha mening och lämna avtryck. Många gånger har det lett till vägval och beslut som omgivningen kanske inte alltid har förstått. Ett föredrag om att våga gå sin egen väg, även när det kostar på. Vilka konsekvenser får de stora och små valen vi gör? Kan vi verkligen bestämma så mycket själva? Min förhoppning är att du skall bli inspirerad att fullt ut gå din egen väg i livet, när jag delar med mig lite av min…”

Marlene Agemo driver sin egen plattform FRU VINTAGE, bestående av podd, blogg, Instagram och egna produkter.

Efter föreläsningen arbetar man på egen hand någonstans i Villan. Lunch serveras vid kl 12:00, gemensamt eller på egen hand, och det finns uppdukat fika vid 3-tiden. Dagen slutar när du själv önskar eller som senast kl 16:00.

Priset är 880:- per person ex moms (25%) och man kan vara max 6 personer i ett sällskap. För Creative Clusters medlemmar gäller 3 för 2, antingen personer eller tillfällen. Anmälan sker till info@villastromsfors.se, ange att du är medlem i Creative Cluster.

Avbokningsregler;
Fri avbokning fram till 1 månad innan ankomst, därefter till 25%. Avbokning närmare än 48h innan ankomst debiteras fullt.