Design Sprints med Christer Hedberg

När: 22 augusti 2019, kl. 13:00 – 16:30
Var: Pumphuset
Adress: Viskastrandsgatan 1, 50630 Borås

Design Sprints är en strukturerad och engagerande process från Google som hjälper team att gå från ett komplext problem till en insiktsbaserad och användartestad prototyp på fyra dagar. Inte fyra månader. Fyra dagar.

För i en värld där digitaliseringen lett till att förändringar och omställningar behöver gå allt snabbare är det viktigt att de steg vi tar i förändrings- och innovationsarbetet verkligen får den effekt vi behöver. När system blir allt mer komplexa riskerar digitala projekt att dra ut på tiden vilket allt för ofta leder till att projekt blir smärtsamt dyra och redan omsprungna när de till slut lanseras.

Det här är en aktiv workshophalvdag där Christer Hedberg ger en bild av hur man kan arbeta med hjälp av designsprintar och låter dig få testa flera av verktygen i processen och få handfasta tips på hur du kan komma igång med egna designsprintar.

Om Christer Hedberg
I sitt arbete som workshop- och teamfacilitator hjälper Christer företag, team och individer att omfamna förändring, nyfikenhet och samarbete för att stå redo inför framtidens utmaningar.

Under de senaste 22 åren har han varit en ledande del i den transformation Stendahls Reklambyrå i Göteborg genomgått för att bli en modern byrå med kreativa och innovativa team. Men nu har han lämnat Stendahls för att med sin erfarenhet hjälpa företag och team med sina förändrings- och innovationsarbeten.

Eftermiddagen är en del av DigiCreate, ett projekt som drivs av Creative Cluster och ägs av Näringslivsenheten i Borås Stad. Europeiska socialfonden finansierar projektet. Som deltagare är det kostnadsfritt att delta genom att du nyttjar ”statsstöd”. Tidrapportering via en fysisk tidrapport krävs, mer info om statsstöd och tidrapportering ges ut via informationsmail när dagen närmar sig.