Greenleaf & Vokonis & Electric Hydra

När: 25 maj 2019, kl. 20:00 – 23:30
Var: Pumphuset
Adress: Viskastrandsgatan 1, 50630 Borås

Klubb Undergrunden presenterar stolt ”Borås Stoner Night” med Greenleaf och Vokonis och Electric Hydra på scen den 25 maj.

Greenleaf är ett av Sveriges största band inom genren och turnérar flitigt främst ute i Europa men gör då och då nedslag på svenska klubbar och festivaler. Bandet har sedan starten 2000 släppt inte mindre än sju album. Senaste albumet ”Hear The Rivers” kom 2018 och bandet har där tagit sin live energi och bekanta sound ytterligare några steg ut i det outforskade. Innan bandet kliver upp på Klubb Undergrundens scen i Borås spelar dom bland annat på årets Dessertfest i Berlin och dagen innan Boråsspelningen på Musikföreningen Adrians Festival Körpehölsfestivalen i Uddevalla.

Konserten i Borås är bokad tillsammans med Musikföreningen Adrian i Uddevalla. Support Your Local Live Music Venue…!!

+ Support: Vokonis
Tung prog-metal. Med ilskna sludge-vibbar och melodiska passager. Vokonis står redo att släppa loss den progressiva best de hållit inom sig sedan starten 2015. Deras nya stil sträcker sig från de tyngsta riffen och sången från Baroness till det finaste liret Pink Floyd har att bjuda på. Vokonis kommande skiva “Grasping Time” är deras tredje och definierande giv som är planlagd för ett släpp på The Sign Records hösten 2019.

+ Support: Electric Hydra
Electric Hydra bildades vintern 2017 efter en utekväll där medlemmarna träffades för första gången. Med en gemensam kärlek till Kyuss, Fu Manchu, Entombed och Black Sabbath, repade de redan dagen efter och har inte stannat upp sedan dess.
Den första studiobesöket resulterade i ett första släpp på Spotify och följdes av spelningar med Lucifer, Scumbag Millionaire, Electric Eel Shock and Bullet. Deras debut 7 ” kommer att släppas i samband med med spelningarna på SWR Barroselas, Sweden Rock Festival och Gefle Metal Festival 2019.
+ DJ
Biljetter

Kulturbolaget Bara Gört i mycklet gott samarbete med ABF Sjuhärad, KulturUngdom, Fristads, Qtech, Svensk Live och Kulturrådet.