Infoträff Hållbart företagande

När: 11 november 2021, kl. 09:30 – 10:30
Var: Textile Fashion Center, lokal Denim
Adress: Skaraborgsvägen 3, 50630 Borås

Infoträff Hållbart företagande
Välkommen till en enkel informationsträff om hållbart företagande.
Vi har bjudit in CSR Väst för att dela med sig av vad dom kan hjälpa dig med för att du som företagare kan bli mer hållbar och cirkulär i din verksamhet. Du får exempel och tips. Det kommer finnas tid för frågor, både i grupp och enskilt (efter utsatt tid).

Anmälan krävs. Begränsat antal platser.
Är du inte medlem i Creative Cluster kan du anmäla dig ändå och bli medlem på plats. Kostnad för icke medlem 100:-, betalas via swish på plats.
Vi bjuder på kaffe, såklart.

Vi följer folkhälsomyndighetens riktlinjer och du som kommer ska vara frisk och gärna vaccinerad samt följa de riktlinjer som gäller.

CRS Västsverige – Nätverket för hållbar verksamhetsutveckling

Hållbar utveckling är vår tids största fråga, var med och forma framtiden idag.

CSR Västsverige är Sveriges största sektorsöverskridande hållbarhetsnätverk. Föreningen består av närmare 300 verksamheter från privat, offentlig och idéburen sektor samt akademi. Vi finns till för både små och stora verksamheter.

Som medlem i CSR Västsverige får er verksamhet ett mångsidigt stöd i hållbar verksamhetsutveckling. Ni blir dessutom en del av ett sektoröverskridande nätverk där kunskap och erfarenhetsutbyte står i centrum för ett framgångsrikt hållbarhetsarbete. Tillsammans accelererar vi den hållbara utvecklingen.