Infoträff Leader Sjuhärad

När: 3 december 2021, kl. 10:00 – 13:00
Var: Rådde Gård
Adress: Rådde Gård 1 , 514 52 Länghem

Den 3 december samlar vi ett härligt gäng i syfte att inspirera er i ert entreprenörskap. Vi tittar närmare på vilka stora effekter samverkan kan ge och du får veta vilka möjligheter som finns att söka projektstöd hos Leader Sjuhärad.

Du får till en början träffa och lyssna till Johanna Berglund, influencern bakom Snickarglädjens veranda och Prästgården i Jäla. Johanna är även en av Leaders landsbyggare – något du också kommer att få höra mer om.

När Johanna har berättat om sin verksamhet och resa tar Charlotte H Svensson och Ingela Johansson, som representerar nätverket Taste the Countryside, vid. Dom pratar om samverkan och nätverkande som framgångsfaktorer när man driver småföretag på landsbygden.

Sist men inte minst lämnar vi ordet till Leader Sjuhärad, som arbetar med landsbygdsutveckling i Sjuhärads åtta kommuner utifrån leadermetoden. Linda Arontzon och Linda Sjöö berättar om vilka möjligheter du har att söka stöd för att utveckla din verksamhet via Leader Sjuhärad. De presenterar några exempel på projekt och berättar om aktuella utlysningar som riktar sig till företagare. Presentationen avslutas med en gemensam lunch och då finns även möjlighet till frågor och nätverkande.

Träffen är kostnadsfri för Creative Clusters medlemmar, övriga betalar lunchen till självkostnadspris, 75:-. Anmälan krävs.