Inspirationsfrukost

När: 16 november 2021, kl. 07:30 – 09:30
Var: Blommigt & Prickigt
Adress: Lillaskog Österängen 2, Hyssna

Varmt välkommen till en härlig start på tisdagen fylld med härliga energier, vacker atmosfär, god mat och inspirerande talare.

På Blommigt och Prickigt i Hyssna dukas en gedigen frukostbuffé upp och när vi minglat lite mellan tuggorna tar yoga- och kommunikationskvinnan Jenny Sörling på plats på ”scen”. När Jenny är klar, fyller vi på kaffekopparna innan Alexandra Borg, ägarinna av caféet tar vid.

När yoga möter kommunikation
Jenny Sörling har arbetat med kommunikation i nära 20 år och driver sedan flera år tillbaka S kommunikation med bas i Sätila. Där arbetar hon som content writer och projektledare med uppdrag inom allt från webbtexter, pressmeddelanden och innehåll för sociala medier till projektledning på reklambyrå.
Förutom detta driver hon också Everywhere yoga, där hon hjälper företag och privatpersoner att hitta balans i livet genom yoga och meditation. 

Jenny kommer att berätta om sitt arbete och hur det är att kombinera två ganska så skilda verksamheter – där grunden är mer lika än vad du kanske tror.

Blommigt och Prickigt – storyn bakom
Alexandra Borg driver Blommigt & prickigt I Hyssna som är ett utflyktsmål med restaurang, bageri, heminredning, blommor och kläder. Hennes resa som entreprenör har inte varit spikrak, men idéerna tar aldrig slut och pandemin bestämde hon sig för att gasa sig igenom. 

Drop in från 07.30, ca kl 08 hälsar vi välkomna och startar berättelserna från dagens inspirationsföreläsare. Vi avslutar ca 09.30. Du är frisk när du kommer, gärna vaccinerad och följer de riktlinjer som råder.