Inspirationsfrukost

När: 24 oktober 2024, kl. 08:00 – 10:00

Varmt välkomna på inspirationsträff i Ulricehamn. Creative Cluster bjuder tillsammans med Näringsliv Ulricehamn AB in till en inspirerande morgon tillsammans med Katrin Bååth.

Katrin Bååth är frilansande creative director, art director, stylist och eventkreatör. Hon driver också sin Ateljé på Tändsticksområdet i Jönköping. Ateljén är en butik/kreativ plats som erbjuder allt från vintagemöbler och annorlunda prylar till Katrins egendesignade produkter. Men det är också en plats för kreativa möten, event, workshops och föreläsningar.

Med över 25 års erfarenhet från att ha jobbat både på reklambyrå och som frilans brinner Katrin för att bygga och stärka varumärken. Både sitt eget, men också att hjälpa andra att hitta sin väg, sitt uttryck och grunden i sina varumärken. Katrin kommer under morgonen berätta om sin resa med att bygga upp sitt eget varumärke, men också ge oss tips på hur man kan tänka för att själv sticka ut i bruset.

Info om exakt plats kommer längre fram men kommer att vara i Ulricehamns området.

Under morgonen kommer det bjudas på en god frukost så anmäl ev specialkost. Evenemanget är kostnadsfritt och öppet för alla, tack vare samverkan med Creative Cluster och NUAB.

 

Bokningar

Biljetter

Registreringsinformation