Inspirationsfrukost i Ulricehamn

När: 19 april 2024, kl. 07:30 – 10:00
Var: Folkets hus Ulricehamn
Adress: Nygatan 24, 52330 Ulricehamn

Varmt välkomna till en inspirationsfrukost med extra allt. Creative Cluster bjuder tillsammans med Näringsliv Ulricehamn AB in till en energigivande morgon tillsammans med Johanna Skantze och Anna Linton från Varberg.

Temat för dagen är välmående och smarta samarbeten. Hur kan vi må bättre och arbeta smartare tillsammans – som soloföretagare och mindre bolag i Sjuhärad? Vi kommer att dyka ner i nervsystemsreglering, återhämtning, rutiner och arbetssätt för både livets och ledarskapets design.

Du kommer att få en god frukost, reflektera, fantisera, visionera och samtala i mindre grupper. Med dig hem tror vi att du har ny energi och konkreta actions för ditt entreprenörskap där ditt välmående och smarta samarbeten står i fokus. Morgonen kommer ledas av Anna Linton och Johanna Skantze som passionerat arbetar med framtidens ledarskap genom stärkt självledarskap och ökad samarbetsförmåga.

07.30 Drop in-frukost.
08.00 Hej och välkomna – start för oss.
08.20 Inspirationspass del 1; ”återhämtning, engagemang och hälsa”. Fakta från forskning och
konkreta verktyg hur vi kan göra i praktiken.
08.45 En övning: Kort om vårt nervsystem och hur vi kan reglera det.
09.10: Inspirationspass del 2;Hur arbetar vi smart tillsammans med engagemang och
välbefinnande i fokus?
09.40 Summering och utcheckning – 3 saker jag tar med mig härifrån och som jag nu ska testa
i mitt liv och ledarskap, entreprenörskap och företagande.
10.00 Slut för idag

Anmäl ev specialkost. Evenemanget är kostnadsfritt och öppet för alla, tack vare samverkan med Creative Cluster och NUAB. När evenemanget är fullbokat kan du maila ingrid@creative-cluster.se för att stå på reservlista.

Bokningar

Detta evenemang är fullbokat.