Inspirationslunch

När: 12 maj 2022, kl. 11:00 – 13:00
Var: Lindedalen Wellness Garden
Adress: Lindedalen 5, 517 95 Olsfors

Välkomna på en inspirerande lunch med Åsa Olausson på Lindedalens Wellness Garden tillsammans med Ylva Alonzo på Björkekullens Ägg & Grönt!
Två modiga kvinnor som valt sin egen väg!

Vi möter Åsa Olausson som är en erfaren och kreativ blomodlare och hälsoinspiratör. Hon kommer att visa oss runt hemma på hennes gård Lindedalen i Olsfors.
Hon bjuder på sin historia om varför hon idag lever och arbeta hemma på Lindedalen. Hur det kommer sig att hon lämnade jobbet som produktchef i modebranschen och blev en passionerad trädgårdsnörd.
Hur hon brinner för sin verksamhets själ och hjärta inom yoga, vandringar och hälsorelaterade retreats. Hur hon kopplar samman natur, upplevelser och personlig utveckling.

Vi kommer också gästas av Ylva Alonzo som driver Björkekullens Ägg & Grönt som berättar om hur hon gick från projektledare till ekologisk grönsaksodlare.
Hon kommer att prata om sin resa och vad som är hennes drivkrafter.
Ylva driver sedan 2020 en småskalig ekologisk grönsaksodling i Gesebol, Bollebygds kommun. Hon arbetar ensam med odlingen och har även höns för att kunna sälja ägg.
Grönsakerna säljs på REKO-ringarna i Borås och Bollebygd, till lokala restauranger, i gårdsbutik samt via prenumerationskassar på grönsaker i säsong.

Vi bjuder på sallad till lunch samt kaffe ock kaka. Ange ev specialkost vid anmälan.
Evenemanget är kostnadsfritt för medlemmar i Creative Cluster, icke medlemmar betalar 249:-/pers via swish på plats.

Vi möts kl 11:00 på Lindedalen 5,  51795 Olsfors.

Samåk gärna!