Landsbyggaredagen

När: 9 mars 2023, kl. 16:00 – 21:00
Var: Dahlbogården
Adress: Hol Dalbogården 1, 441 93 Alingsås

Landsbyggaregalan är till för dig som bidrar till att göra Sjuhärads landsbygder ännu mer fantastiska! Som ett litet tack för ditt driv och engagemang vill vi denna dag bjuda dig och andra landsbyggare på erfarenhetsutbyte, inspiration och gemenskap. Vi vill också särskilt lyfta fram och hylla några av dem som har viljan, kompetensen och drivkraften att följa sin dröm. Därför avslutas dagen med en galamiddag och prisutdelning till Årets landsbyggare.

Creative Cluster bjuder på föreläsningen med Peter Häggström Lindecrantz. Han är killen från Sjuhärad som tävlat i längdhopp i OS och som nu i form av företagare tar sig in på de stora arenorna med klädmärket YMR Track Club. Denna kväll delar han med sig av en annorlunda berättelse om längdhopp, entreprenörskap, närproduktion och mod. Ämnen som tas upp i Peters föreläsning och workshop är:

  • Varumärkesbyggande
  • Kommunikation
  • Närproduktion
  • Mål & motivation

VÄLKOMMEN MED DIN ANMÄLAN!

Observera att du behöver få din anmälan bekräftad av oss. Landbyggaregalan är kostnadsfri tack vare projektmedel, men om du uteblir utan avanmälan debiteras du 500 kr.

Frågor? Välkommen att kontakta:
Linda Arontzon 0709 – 42 24 59
Mathias Melo 0705 – 50 50 44

Anmäl dig här senast 26e februari