LinkedIn-workshop

När: 24 mars 2022, kl. 09:00 – 11:30
Var: Textile Fashion Center, lokal Denim
Adress: Skaraborgsvägen 3, 50630 Borås

LinkedIn-Workshop med Gustav Svenungsson
Vill du lära dig nyttja kraften i sociala medier och använda LinkedIn strategiskt?

Välkommen till en innehållsrik förmiddag med sociala medier-experten Gustav Svenungsson som kommer bjuda på massvis av inspiration och konkret hjälp med din LinkedIn-profil.

Vi startar med en föreläsningsdel där Gustav går igenom grunden i sociala medier, hur det fungerar och hur man kan använda LinkedIn för att stärka sin position på arbetsmarknaden, bygga ett starkt personlig varumärke, nå ut med sitt entreprenörskap och skapa affärer på riktigt. Hur kan LinkedIn användas strategiskt och vilka exempel finns det på de som lyckas?

Sedan tar vi en kaffepaus med tid för frågor. I andra halvlek grottar vi ner oss i era profiler och låter Gustav ge konkret hjälp. Hur kan du vässa din profil och hur kan du skapa inlägg för att lyfta fram allt du gör i ditt företag? Vad är ditt mål med LinkedIn och hur når du bäst dit?

Det finns gott om tid för frågor, funderingar och praktisk hjälp. Så kom redo och laddad för en fullspäckad förmiddag.

Om Gustav Svenungsson

Gustav har arbetat som sociala medier-strateg på reklambyråerna Beyond Communication och AdGrowth med flera välkända företag och företagsledare. Idag är han marknadschef på Mape Plastics och arbetar mycket med LinkedIn för att nå ut och skapa förutsättningar för att växa och få fler affärer. Gustav är också ett välkänt ansikte från sin tid som TV-hallåa på TV4. I 8 år har han föreläst om sin stora passion – sociala medier – med mål att vidga din förståelse och inspirera dig att våga.

Start 09.00 så kom gärna lite innan. Paus med kaffe och frukt/fralla vid 10, anmäl ev specialkost i anmälan. Vi avslutar ca 11.30.

Begränsat antal platser. Kostnadsfritt för medlemmar i Creative Cluster, icke medlemmar betalar 395:- via swish på plats.