NEXT TEXTILES – beyond 2022

När: 10 oktober 2019, kl. 09:00 – 17:00
Var: Do Tank Center Borås
Adress: Skaraborgsvägen 3a, Borås

NEXT TEXTILE ÄR TILLBAKA! En heldag där vi tillsammans med branschexperter försöker blicka in i framtiden för att utröna mode- och textilbranschens möjligheter och utmaningar.

Den 10:e oktober i Do Tank Center i Borås skådar vi in hur framtiden för mode- och textilbranschen kan komma att se ut. Vi gästas av tre internationella experter inom textil och mode; Louisa Smith, Charles Ross & Dr Pamela Ravasio. De kommer alla att tala om vad vi kan göra när vi inte kan planera för framtiden när branschen och omvärlden är i ständig förändring och utveckling. För vem hade kunnat förutse Brexit? Eller Trump? Läs mer om dem här.

Förutom vår keynotes så kommer vi att lyssna till hur AI, innovation och teknologi kommer förändra retail-landskapet. ICA delar med sig av sin retail-forskning som de driver i sin innovationshub ICAx och Alex Baker med flera stora företag som kunder, kommer att prata om hur retail kan utvecklas med hjälp av AI.

Samt mycket, mycket mer. Se hela programmet HÄR

ANMÄLAN
PRIS: 1495 SEK PER PERSON.
MEDLEMMAR I MARKETPLACE BORÅS, TEKO OCH SWEDISH TRADE PARTNERS: 995 SEK PER PERSON.
SISTA ANMÄLNINGSDAG: 7:E OKTOBER.

Följ TEX på LinkedIn för löpande uppdateringar om Next Textile samt branschinformation.

”Established in 2014, NEXT TEXTILE is a competence and networking platform with keynotes, seminars, workshops, panel discussions, awards and mingle to prepare, inspire and guide the industry for the future of technical and sustainable textiles.”