Studiebesök hos Fridas Blomster

När: 30 september 2021, kl. 16:00 – 18:00
Var: Brämhults gård
Adress: Eskilsryd 7, 50790 Brämhult

Odlar du lokala snittblommor för försäljning eller funderar du på att starta upp företag inom branschen? Eller är du bara nyfiken av dig? Häng med på studiebesök hos Frida Persson som driver snittblomsodling på Brämhults gård.

Frida berättar om sitt arbete med snittblomsodlingen, hur hon startade upp och vilka planer hon har inför framtiden. Ingrid på Creative Cluster är också med på träffen och berättar om sitt jobb att stötta affärsutveckling och entreprenörskap och vad som är på gång i höst. Passa på att nätverka med andra inom branschen och få spännande idéer och inspel att ta med dig hem till din verksamhet.

Om Covid 19

Vi följer noggrant utveckling och direktiv gällande smittspridningen av covid-19. Det innebär att aktiviteter och datum är planerade i dagsläget, men kan komma att ändras. Länsstyrelsen har en beredskapsplan och vi håller oss kontinuerligt uppdaterade om smittspridningsläget gällande covid-19. Beroende på utvecklingen kan vi behöva ändra storleken på grupperna. Vi tar även hänsyn till lokala förutsättningar vid varje enskild aktivitet när vi bedömer om vi kan genomföra den. Anmälda deltagare får information om förändringar via e-post.

Evenemanget är kostnadsfritt, men du måste anmäla dig för att få plats. Ta med egen fikakorg. Vi träffas kl 16-18.
Sista dagen för anmälan är 23e sept.

Anmälan sker HÄR