17 mars 2021

Hej från Carina Ridenius

Mitt företag kommer ur en mix av mina båda yrkesområden. Började min yrkesbana som sångerska och scenartist och jobbade som det i nästan 25 år. En otroligt rolig tid, med mycket scenjobb, arbete både i Sverige och utomlands. När det var dags att göra annat omskolade jag mig på Högskolan i Borås inom Information Management, dvs hur vi samlar in, utvärderar, ger och tar information.

Tycker jag har världens bästa jobb. Hjälper mina kunder att presentera, informera och kommunicera, attraktivt, relevant, överraskande och intressant. Därför heter företaget PIK Presentationsteknik AB, www.pik.nu

I denna tid har jag märkt att mina tjänster behövs mer än någonsin och just nu levererar jag flera utbildningar i bland annat Kriskommunikation i sociala medier, Hur du presenterar attraktivt i ditt digitala möte samt ett exklusivt program för män och kvinnor i ledande befattning, som vill inta och äga sin scen.

Brukar säga att det är enkelt att få tag på mig, med mitt namn är jag aldrig anonym. Mejla mig på carina.ridenius@pik.nu eller ring 070-626 09 27, så hjälper jag dig att få fram ditt bästa jag, när du står inför din publik.

Carina