18 maj 2021

Hej från DigitalAid

Behöver er digitala närvaro förbättras? Nu finns möjligheten att prenumerera på digital marknadsföring utan uppsägningstid där ni endast betalar för den tiden som krävs för att få er digitala närvaro till den nivå ni vill.

Fler och fler företag inser vikten av att ha sitt digitala skyltfönster snyggt och städat och vill göra sina digitala kanaler till en naturlig del i säljprocessen men oftast saknas både tid och kunskap på hur man gör. Där kommer DigitalAid in.

DigitalAid erbjuder en prenumeration på digital marknadsföring där jag tar hand om era sociala medier, webbsidor och annonser. Helt utan uppsägningstid. Visionen är att sitta hos er ett antal timmar i veckan och på så sätt lära känna er unika arbetskultur och situation snabbare.

DigitalAid hjälper till i 3 olika steg för att förbättra er digitala närvaro.

  1. Strategi och Design
    DigitalAid tar fram en digital strategi för er webb och sociala kanaler och en tilltalande grafisk profil som gör att era kunder känner igen er och ökar ert förtroende.
  2. Utveckling och Integration
    DigitalAid utvecklar och integrerar den nya profilen i era digitala kanaler för att effektivisera och maximera era kunders upplevelse.
  3. Drift och Analys
    DigitalAid driftar er sida och era digitala kanaler för att upprätthålla strategin och er höga kvalité. Både driften och analyseringen görs konstant för att se förbättringar och hitta nya vägar för att förenkla och förbättra era kunders köpresa hos er.

Några av de kunder som tar hjälp och/eller har tagit hjälp av DigitalAid idag är Borås Basket, Nordiska Textilakademin, Edge Finanslaget, Giving People, Gibon Borås. …och snart kanske även ditt företag.

Låter det intressant så kontakta mig så tar vi ett möte för att se vad jag kan hjälpa just ditt företag med.

Vi hörs
Johan Klippinge
Johan@digitalaid.se
0760-23 03 09

Johan Klippinge