29 mars 2021

Hej från Mebia

En bild säger mer än tusen ord och vi filmar med minst 25 bilder per sekund. Därmed har det blivit en hel del information vi hjälpt våra kunder att förmedla sedan starten 2009 och allt med utgångspunkt i glädjen att göra film, en passion vi fortfarande drivs av.

Hjälpande hand

Vi ser oss som en hjälpande hand, ett verktyg för de som inte har kunskapen, tiden eller förmågan att lösa produktionen själva. Då kan vi bistå med med instruktionsfilmer, utbildningsmaterial, livesändning av konferenser, onlinemöten och sportevenemang. Dessutom har vi en TV-studio i Borås med green screen.

Engagemang till bra pris

Men det finaste av allt med MEBIA är att vi är engagerade, fokuserade och gillar när det är mer verkstad och mindre snack. Jämfört med många av våra konkurrenter erbjuder vi en väldigt hög “ninja-faktor”. Vårt mål har sedan starten varit att vi ska kunna ta oss till merparten av våra jobb med cykel eller kollektivtrafik. Detta är inte bara vettigt ur ett miljöperspektiv utan tvingar oss även att optimera storleken på vår utrustning. Du som kund slipper genom våra val att vara med och finansiera onödiga utgifter så som tjänstebilar, parkeringstillstånd, stora lagerlokaler, oproduktiva resor (jobba på tåg är för övrigt fantastiskt). m.m.

Köper man film eller livesändning av MEBIA får man helt enkelt tillgång till effektiva och engagerade mediemakare. För och så länge vår passion för rörlig bild finns där kommer vi att fortsätta hjälpa våra kunder att leverera tusentals “ord” per sekund!

Kom ihåg MEBIA, lite som media fast mer nasalt. Benjamin, John och Molly når du lättast via info@mebia.se eller varför inte så en pling till Benjamin på 0736720133.

Samling bilder över Mebia