4 mars 2019

Premiär för Creative Meeting

Creative Meeting Namnet kanske inte är det mest kreativa vi har hittat på, men eftersom ramarna för konceptet är så lösa så ville vi inte sätta ett mer definierat namn. Creative Meeting är ett nytt koncept som ska få er medlemmar att mötas och lära känna varandras verksamheter. Det ska också få er att inse vilka kompetenser och branscher som samlas i Creative Cluster och hur ni kan dra nytta av varandras expertis och färdigheter. Rent praktiskt innebär det här att du som medlem själv kan komma med förslag på vad ett Creative Meeting ska innehålla, hur många du vill ska delta samt hålla i seminariet/workshopen själv.

Creative Cluster tar på sig att fixa lokal, fika och att sprida inbjudan i nätverket. Det är meningen att vi ska kunna dra ihop ett meeting relativt snabbt och enkelt – ju fler vi hinner med på ett år desto bättre. Så har du en idé om vad du vill fylla ett Creative Meeting med? Hör av dig till ingrid@creative-cluster.se!

Vårt allra första Creative Meeting arrangeras den 21 mars och temat för workshopen är ”Storytelling i marknadsföring”. Workshopen hålls av författaren, lektören och dramaturgen (tillika medlemmen)  Ingrid Elfberg.

Ingrid Elfberg